Zo werkt het als je via ons je nieuwe auto koopt

De recruitment van ons aanbod

We spotten een mooie en bijzondere auto en kopen die in. Bij ons vind je auto’s uit het hogere segment, van merken als Audi, BMW en Porsche. Auto’s die zo gaaf zijn dat we er zelf in zouden willen rijden. En die bovendien extreem betrouwbaar zijn.

Aanbod

Iedere auto krijgt standaard een volledige inspectie

Betrouwbaarheid gaat boven alles, dus alle auto’s die wij aanbieden zijn eerst volledig gecheckt volgens de 150-puntencheck. Kun jij straks met een gerust hart een proefrit maken.

150-puntencheck bekijken

Dan zetten we de auto online, tegen een scherpe prijs

Op onze aanbodpagina kun je alle details bekijken van de auto die jij interessant vindt. Ook zie je precies welke extra features wij kunnen bieden. Transparanter dan onze pasgewassen ramen.

Interesse? Vraag een vrijblijvende proefrit aan

Uiteraard kan dat gewoon online. Voor de auto zelf kun jij bij ons in Uithoorn langskomen, of we leveren hem af op een locatie naar keuze. Service van de Fabriek. Dus gooi je haar los en gaan!

Daarom De Automobielfabriek

Strakke service, super aanbod en vooral veel plezier: dat vinden wij het allerbelangrijkst!

Meer over ons
De mensen achter de fabriek

Onze Fabrieksmedewerkers staan voor je klaar om jou te helpen, te adviseren of te ontzorgen.

Ontmoet ons team

Wij regelen het papierwerk voor je

Èn? Rijdt ie lekker en wil je eigenlijk nooit meer uitstappen?
Dan regelen wij de rest voor je, zoals de tenaamstelling. Bovendien kun jij met 30 dagen garantie op zak de tijd nemen om jouw nieuwe auto te leren kennen. Lukt het niet om je nieuwe auto op te halen? No problem, brengen wij hem naar jou toe.

En hier helpen we je ook verder

Behalve het in- en verkopen van écht leuke auto’s hebben we nog meer in de Fabriek. Zo hebben we sinds 2017 een garage en poetsservice in huis. Ook kun je via ons zelf je auto verkopen, of een auto laten importeren. En heb je behoefte aan advies over hoe je je auto snel en simpel kunt financieren? Laat het ons weten, want ook hier helpen we je snel en gemakkelijk mee verder.

Onze services