Zo werkt het als je via ons je nieuwe auto koopt

De recruitment van ons aanbod

We spotten een mooie en bijzondere auto en kopen die in. Bij ons vind je auto’s uit het hogere segment, van merken als Audi, BMW en Porsche. Auto’s die zo gaaf zijn dat we er zelf in zouden willen rijden. En die bovendien extreem betrouwbaar zijn.

Volgende stap Aanbod

De auto komt bij ons binnen en krijgt een “pre-check”

Betrouwbaarheid gaat boven alles, dus alle auto’s die wij aanbieden zijn voordat ze geadverteerd worden op belangrijke zaken gecheckt. Is de onderhoudshistorie aanwezig? Klopt de KM-stand? Zijn alle sleutels aanwezig? We registreren al dit soort zaken. Kun jij straks met een gerust hart een proefrit maken.

Volgende stap

Dan zetten we de auto online, tegen een scherpe prijs

Op onze aanbodpagina kun je alle details bekijken van de auto die jij interessant vindt. Ook zie je precies welke extra features wij kunnen bieden. Transparanter dan onze pasgewassen ramen.

Volgende stap Aanbod

Yes! Je hebt je oog laten vallen op een auto uit ons uitgebreide aanbod.

Volgende stap Aanbod

Tijd voor een proefrit. Maar misschien heb je ook nog wat vragen voor ons.

Kom bij ons langs in Uithoorn en we praten je bij onder het genot van een Vascobelo koffie. Te druk om langs te komen? No worries, dan leveren we de auto bij je af op locatie, wanneer jij wilt.

Volgende stap Proefrit boeken

Goede rit gehad en komen we tot een deal?

Tof! We plannen de auto meteen is voor een final onderhoudscheck en een verse poetsbeurt

Volgende stap Onze garage

Aan de hand van onze 150-puntencheck controleren we je auto.

Hapert er iets? Dan repareren of vervangen we dat meteen. En door je nieuwe auto van binnen en buiten te poetsen glimt hij alsof hij net van de fabriek af komt.

Laatste stap 150-puntencheck

Oh boy, jouw nieuwe auto is écht van jou!

Neem meteen mee of laat hem bij jou thuis of op kantoor afleveren. En het papierwerk, zoals de tenaamstelling en het vrijwaren enzo? Regelen wij allemaal. You go enjoy your new ride!

En hier helpen we je ook verder

Behalve het in- en verkopen van écht leuke auto’s hebben we nog meer in de Fabriek. Zo hebben we sinds 2017 een garage en poetsservice in huis. Ook kun je via ons zelf je auto verkopen, of een auto laten importeren. En heb je behoefte aan advies over hoe je je auto snel en simpel kunt financieren? Laat het ons weten, want ook hier helpen we je snel en gemakkelijk mee verder.

Onze services
Daarom De Automobielfabriek

Strakke service, super aanbod en vooral veel plezier: dat vinden wij het allerbelangrijkst!

Meer over ons
De mensen achter de fabriek

Onze Fabrieksmedewerkers staan voor je klaar om jou te helpen, te adviseren of te ontzorgen.

Ontmoet ons team