Rogier Nievaart

Fabrieksdirecteur

Startte samen met Nick De Automobielfabriek. Het mooiste aan zijn werk? Al die verschillende mensen ontmoeten die – net als Rogier – gepassioneerd zijn in hun werk. Verdiende zijn sporen in de horeca en schenkt daarom met extra veel plezier een kopje koffie in voor iedereen die langskomt in De Fabriek.

Nick Drogtrop

Fabrieksdirecteur

Mede-grondlegger van De Automobielfabriek. Kickstartte zijn carrière op het racecircuit en denkt nog altijd met weemoed terug aan het glijden en driften in oude raceauto’s. Zit vol plannen om De Fabriek samen met het team nog mooier, groter, sneller en betekenisvoller te maken.

Isabelle Drogtrop

Chef Planning & Nazorg

Beschouwt de mannen van De Automobielfabriek als beste vrienden. Maar ja, het oog wil ook wat. Gelukkig komt er af en toe een klassieke Porsche 911 binnenrijden.

Constantijn Reiziger

Chef Autobeleving

Is gelukkig bij De Fabriek beland, want hier kan hij klanten écht aan iets heel bijzonders helpen. Welk gevoel daarbij hoort? Nou, denk maar eens aan met open dak door de bergen rijden. Je heet immers niet voor niets Reiziger.

Dennis Karsten

Chef Werkplaats

Sleutelt niet alleen aan auto’s, maar ook aan zijn kennis om Erkend Leermeester te worden. Mocht een Mercedes-Benz SLS AMG uit elkaar halen én wist die uiteindelijk te fiksen. Dat kwam hem op complimenten uit Duitsland te staan – dan weet je dat je iets écht heel erg goed hebt gedaan.

Wiebe de Vries

Chef Autobeleving

Geniet van sfeer en vrijheid bij De Fabriek. En als hij nóg meer vrijheid wil ervaren stapt hij het liefst in een Porsche 997 GT3RS 4.0, want dat is ‘de ultieme raceauto voor op straat’.

Jesse Vriens

Chef Beeldredactie & Social Shine

Maakte in de zomer van 2017 een roadtrip van 4000 km via de Alpen en de Cote d’Azur, en is onderweg natuurlijk gestopt bij het Ferrari-, Lamborghini-, Maserati- en Paganimuseum. Is blij met de afwisseling in auto’s bij DAF en de team spirit.

Florian Knegtlange

Chef Zaterdag

Is helemaal idolaat over de Aston Martin Vantage V12 S Manual. Maar heeft hier helaas nog nooit in gereden. Gelukkig is dit probleem op te lossen, want: ‘het is handig als ik eerst mijn rijbewijs haal’. Dus die komt er wel.

Alwin Kroon

Chef Beeldredactie & Social Shine

Is sinds 2013 verbonden aan de Fabriek en droomt al jaren van een BMW M4. Zijn twee grote liefhebberijen zijn fotografie en mooie auto’s. Inderdaad, Alwin zit precies op zijn plek.

Tom Koopmans

Chef Mobiliteit

Auto op locatie afleveren? Dikke kans dat Ton komt voorrijden. Met een grote glimlach, want hij is dol op autorijden én op de verschillende modellen van de merken die we in de Fabriek verkopen. Mocht je een Jaguar of Audi Q 7 in bestelling hebben, weet dan dat Tons dag echt never nooit meer stuk kan.

Niels Keekstra

Chef Beeldredactie & Social Shine

Mocht in 2017 een roadtrip maken met een Porsche 991 Turbo S, van Italië naar Nederland via een aantal Zwitserse bergpassen. De prachtige omgeving leende zich perfect voor foto’s van de Porsche, en staat daarmee met stip op nummer 1 voor de fotograferende autoliefhebber!

Laurens Pieters

Directeur De Automobielhandel

Levert graag maatwerk en houdt ervan om de klant compleet te verbazen. Mocht een Audi RS6 ABT importeren voor een klant, deze volledig laten personaliseren en vervolgens afleveren bij de klant in Parijs. C’était superbe!