Meer dan een autodealer

Ook een financieel adviseur, monteur, autowasser en importeur

Onze diensten

Het in- en verkopen van auto’s uit het hogere segment is onze core business. Maar het volledig ontzorgen van onze klanten is onze missie. Daarom hebben we een garage en poetsservice in huis. Ook kun je via ons een auto laten importeren, adviseren we je over financiering, verzekering en garantie, en kun je via ons je auto verkopen.

Garage service

Voor klein en groot onderhoud, reparaties of de APK. Onze professionele monteurs helpen jouw wagen weer snel en veilig op de weg.

overzicht en prijzen

Auto garantie

Standaard krijg je 30 dagen garantie wanneer je een auto bij ons koopt. Je weet immers maar nooit. Dus daar doen we ook niet moeilijk over.

over onze Garantie

Auto financieren

Je auto financieren kan gelukkig heel simpel en snel. Samen met onze partners adviseren we je over welke deal het beste past bij jouw wensen.

Meer over financieren

Auto verzekeren

Als je een mooie auto rijdt, wil je hier vooral zorgeloos in blijven rijden. Met onze financiële partners helpen wij je graag aan een passende autoverzekering.

Auto verzekeren

Auto verkopen

Via ons verkoop je je auto voor de allerbeste prijs. Transparant en snel. Bovendien regelen wij de administratieve rompslomp.

Verkoop je auto

Auto importeren

Interesse in een auto van over de grens? Wij bieden service tijdens het hele proces, van zoeken en keuren tot transport en invoeren.

auto importeren