Wij zijn niet middle of the road

Strakke service, super aanbod en vooral veel plezier: dat vinden wij het allerbelangrijkst!

Ons verhaal De Fabriek Ons team

Daarom De Automobielfabriek

“Een auto kopen”, dat doe je niet even. Juist niet, want wanneer je een nieuwe auto koopt is dat iets om te vieren! Met die energie zijn Nick Drogtrop en Rogier Nievaart in 2015 met De Automobielfabriek begonnen. Persoonlijke service, aandacht, ontzorgen, transparantie en vooral heel veel plezier en liefde voor auto’s stonden, en staan nog steeds, centraal.

Bekijk ons aanbod

De Fabriek

Uithoorn natuurlijk: where else?

De Automobielfabriek huist in een oude drukkerij in Uithoorn, onder de rook van Schiphol, in het midden van Amsterdam, ’t Gooi en Utrecht. Bewust geen A-locatie binnen de ring, want de sfeer van een industrieel pand past beter bij ons. Op die manier krijgen de auto’s alle aandacht in onze 1200 m2 meter grote showroom. Én onze espressobar met versgemalen bonenkoffie.

Hier vind je ons

Team Fabriek

Of je nu bij ons langskomt voor een tweedehands auto,
of liever je auto laat ophalen of bezorgen, en of je nou op zoek bent naar technisch advies, je auto een onderhoudsbeurt nodig heeft of je gewoon een bakkie komt doen: onze Fabrieksmedewerkers staan voor je klaar om jou te helpen, te adviseren of te ontzorgen.

Ontmoet ons team

2013

Nick van ND Motorcars en Rogier van Miavu besluiten om samen te werken. Ze vestigen zich in een oude drukkerij in Uithoorn.

2014

ND Motorcars en Miavu blijken steeds beter bij elkaar te passen. Er ontstaat iets moois.

2015

Miavu en ND Motorcars woonden al samen, maar gaan nu ook een échte verbintenis met elkaar aan! De Automobielfabriek gaat van start.

2016

It’s a girl! De Automobielfabriek verwelkomt Isabelle Drogtrop – zusje van - met grote blijdschap.

2017

Tijd om uit te breiden! Behalve de in- en verkoop van luxeauto’s start De Automobielfabriek ook met een eigen werkplaats voor onderhoud en service.

2018

De Automobielfabriek wil nog meer gaan bieden aan haar klanten en relaties. Enter: de poetsservice!