Alle services

Garage service

Als er iets te versleutelen valt

Onze garage is de go to place voor reparaties, onderhoud en APK

Voor kleine en grote reparaties, voor onderhoudsbeurten of de APK. Dennis zorgt er samen met zijn team voor dat jouw auto binnen no time weer veilig de weg op kan. Ook houden we winterbanden en zomerbanden in opslag.

Onze garage voordelen

Altijd een extra check op veiligheid

Na afloop van elke reparatie of servicebeurt maakt een van de monteurs een lange proefrit, om te controleren of alles goed is. En daarnaast lopen we de auto nog eens op 50 punten na, van bandenprofiel tot remschijf en autogordel. Weten wij zeker dat jouw auto veilig de weg op kan.

Standaard een brandschone auto

Of je je auto nu langsbrengt voor een APK of grote reparatie: wij zorgen ervoor dat je na afloop weer een brandschone, zo goed als nieuwe auto mee naar huis krijgt. We halen een stofzuiger door het interieur, poetsen de velgen en als het nodig is wassen we de gehele auto met de hand.

Je vervangend vervoer staat klaar

Neem lekker plaats, drink een verse espresso terwijl wij jouw auto een onderhoudsbeurt geven. Moet je weer snel op pad of gaat het om een reparatie die langer duurt? Dan hebben we een Volkswagen Up voor je klaar staan die je kunt lenen. Een auto huren bij ons kan natuurlijk ook.

Vragen of onderhoud nodig?

Neem contact met ons op.