Import service

Importeer een auto

Wij vinden de auto die je zoekt

Veel meer keuze, financieel aantrekkelijk en volledig ontzorgd

Je auto laten importeren is interessant omdat de juiste uitvoering wél in het buitenland staat en/of financieel voordelig(er) is. Laurens is onze go-to-guy als je een auto wilt laten importeren en biedt volledige service tijdens het hele proces. Bovendien kunnen wij je auto volledig aanpassen aan jouw wensen.

Belangrijke voordelen

Laurens vindt wat jij zoekt

Onze go-to-guy Laurens weet precies waar in Europa hij moet zoeken om de door jou gewenste auto te vinden. Laurens checkt eerst uitgebreid met jou wat je wensen zijn. Als die veranderen, of als je tijdens het proces vragen hebt, kun je altijd even een appje sturen of bellen: Laurens is zo goed als 24/7 bereikbaar.

Zoeken, vinden, onderhandelen en invoer

Gevonden! Nadat Laurens jou hierover heeft gesproken start hij met de onderhandeling. Bij aankoop regelt hij het transport, de daadwerkelijke invoer, registratie, inklaring bij de douane en de BPM-aangifte.

Jouw volledig gepersonaliseerde auto op locatie bezorgd

Hier in Uithoorn personaliseren we de auto eventueel nog verder zodat hij volledig voldoet aan jouw wensen. Of het om een motortuning, een andere velgenset of exterieuraanpassingen gaat. Ook bouwen we desgewenst een alarmsysteem of een voertuig volgsysteem in. Klaar? We leveren jouw nieuwe auto bij ons in De Fabriek af of bij je op locatie.

Daarom laat je een auto importeren

Gepersonaliseerd design

Ons aanbod van auto’s uit het hogere segment is uitgebreid, maar het kan best zijn dat wij op dit moment niet bieden wat je zoekt. Sterker nog: dat Nederland niet biedt wat jij zoekt. Dan gaan we over de grens kijken, en halen we van ver wat lekker is.

Fiscaal voordelig

Wanneer je een auto uit bijvoorbeeld Duitsland laat importeren is het mogelijk om een groot deel van de CO2 belastinging (BPM) af te schrijven. Met andere woorden: de aanschafprijs is aanzienlijk lager dan de oorspronkelijke nieuwwaarde.

Financieel aantrekkelijk

Een auto is een luxegoed, maar de verschillen in prijs per land kunnen nogal uiteenlopen. Vooral bij jonge auto’s (max. 3 jaar oud) loont het de moeite om bijvoorbeeld naar Duitsland, Oostenrijk of België te kijken.