8 redenen voor autoliefhebbers

Wij specialiseren ons in luxeauto’s, van merken als Audi, BMW en Porsche. En dat is niet voor niets. Wij gaan zelf niet voor ‘zomaar een auto’, maar voor een beleving. Wij bieden alleen auto’s aan die dat écht bieden.

Hebben we zelf een hekel aan: veel geld uitgeven aan een auto en vervolgens zelf nog van alles moeten gaan zitten regelen. Dus dat hoef jij ook niet te doen. Wij ontzorgen je, van het zoeken naar je droomauto tot tenaamstelling, APK en servicebeurt.

Wij zijn onwijs trots op onze showroom van 1200 m2 die gehuisvest is een oude drukkerij. Hier loop je tussen de oldtimers, zie je glimmende motoren en kun je relaxen aan de espressobar.

Koop je via ons een auto? Dan kun je altijd bij ons terecht, voor een servicebeurt, winterbandenwissel, poetsbeurt, informatie of advies. Of gewoon voor koffie.

Heb jij een auto gevonden die je wilt voelen? Maak een proefrit, dat kan ook bij jou op locatie. En heb je eenmaal gekozen voor jouw nieuwe bolide? Wij maken hem volledig rijklaar en leveren hem – als je wilt – bij jou thuis of op het werk.

Hadden we al verteld je dat je altijd een vrijblijvende proefrit mag maken? Dat we een haal- en brengservice hebben? Dat je via ons je auto kunt verkopen? Of via ons een auto kunt laten importeren? Dat we helpen bij het financieren en verzekeren van je auto? En dat je bij ons terecht kunt voor meer garantie?

Onze auto’s zijn prachtig, maar bovenal volledig gekeurd en daardoor 100 % veilig. Bij aankoop voeren we een bandencheck uit, controleren we de remblokken en –schijven en lichten we je nieuwe auto nog eens helemaal door aan de hand van de 150-puntencheck.

Want een nieuwe auto kopen, je auto succesvol verkopen of je gerepareerde auto weer terug hebben: dat is iets om te vieren! Elke dag helpen onze Fabrieksleden jou met de beste service en de mooiste wagens, zodat jij een fantastische autobeleving hebt!

Bekijk ons aanbod

Je nieuwe auto

Zo doen wij dat

Onze werkwijze